Gemeente Teylingen

speelterrein Beatrix van start

Inrichting speelterrein Beatrix van start

26 maart 2010

Op dinsdag 30 maart is het zover. Dan wordt het langverwachte startschot gegeven voor de bouw van een clubhuis en de inrichting van een speelterrein voor speeltuinvereniging Beatrix. Wethouders Van der Meer en Hollart onthullen samen met de voorzitter van Beatrix, mevrouw Van Diemen, het nieuwe toegangshek voor het speelterrein.

Het afgelopen jaar heeft de gemeente samen met het bestuur van Beatrix hard gewerkt om het speelterrein met een verenigingsgebouw snel te realiseren zodat in 2010 het speelterrein open zou kunnen. De start van de werkzaamheden heeft door het winterweer en een ingediend bezwaar helaas wat vertraging opgelopen, maar nu kan dan echt gestart worden. Gelukkig kan het speelterrein nog voor de zomervakantie worden geopend!

Vier jaar gesloten

In 2006 moest speeltuin Beatrix sluiten vanwege de herstructurering van de Oranjebuurt. Met het bestuur van de speeltuinvereniging was afgesproken dat de speeltuin verplaatst zou worden en na twee seizoenen in 2008 weer open zou gaan. Door de vertraging in de bouw van de Oranjebuurt lukte dat helaas niet.

Op 30 maart om 16.00 uur is het officiële startschot voor het begin van de werkzaamheden op de plaats waar het speelterrein gerealiseerd wordt (Vooruitgangdreef 1). Samen met de buurtbewoners en de bouwers maken de gemeente en het bestuur van Beatrix er een feestelijke bijeenkomst van.

Giro d'Ialia