Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NU EVEN WEL, OMSTANDERS EN SOEP
Smakelijke dubbelvoorstelling in Rosenstock Huessy Huis

VOORSTELLING: Nu even wel - Omstanders, LOCATIE: Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 te Haarlem DATUM: 26 en 27 maart, 19.00 uur, RESERVEREN: via www.projectfors.nl of 06-30863835, SITE: www.avond-tuur.nl en www.projectfors.nl

Op 26 & 27 maart 2010 brengt Avond(t)uur samen met theatergroep Project Fors de dubbelvoorstelling Nu even wel - Omstanders in de theaterzaal van het Rosenstock Huessy Huis in Haarlem.

In Nu even wel van Maria Goos, ontmoeten we vier vrouwen. Eén van hen is de weduwe van de overledene. Als zij na diens dood de smsjes op zijn mobieltje bekijkt, beseft zij dat haar man een minnares had. Voor zij het weet drukt zij haar nummer in en krijgt haar aan te telefoon. Het stuk begint als de weduwe Heleen, haar zus Lia en Heleens beste vriendin Carolien als drie 'wraakgodinnen' in een restaurant de komst afwachten van Marieke, de minnares van de overleden Michiel. Maar deze avond zal anders verlopen dan de drie vrouwen verwachten... Regie Ko van Leeuwen, spel Ineke van Dijck, Mary v.d. Peet, Corien van Welt en Eline Wielinga.

Omstanders, van Toon Tellegen, vertelt het verhaal van twee vrouwen aan de oever van een rivier, alwaar een man dreigt te verdrinken. Wordt hij gered, of is dat wel zo vanzelfsprekend als dat voor iedereen zou moeten zijn. Misschien is er wel een goede reden om te verdrinken, laten we dat nou eerst eens goed uitzoeken, dan zien we wel weer, of niet. Toon Tellegen staat bekend om zijn absurdistische benadering van hedendaagse thema's wat vaak spraakmakende tragikomische voorstellingen oplevert,Omstanders is daarop geen uitzondering. De spelersgroep die in Omstanders te zien zal zijn, is Rieneke Sengers, Regina Verlaan en Wim Kok. De regie is in handen van Marcel Kragt.

Avond(t)uur en Project Fors hebben deze succesvolle theaterstukken samengebracht in een dubbelvoorstelling. Op zich al een unieke gebeurtenis! Maar er is meer Deze dubbelvoorstelling wordt geserveerd in combinatie met een welkomstdrankje/hapje en een heerlijke soepmaaltijd! Prijs voor de twee voorstellingen inclusief maaltijd bedraagt ¤20,00 p.p. Verzamelen tussen 18.00 en 18.30 uur voor het welkomstdrankje.

Nu even wel - Omstanders is te zien op 26 en 27 maart in het Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 te Haarlem. Aanvang voorstelling 19.00 uur. Kaarten a ¤20,00 (incl. soepmaaltijd) zijn te reserveren via www.projectfors.nl en 06-30863835.




Ingezonden persbericht