Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Consumentenbond kiest voor vergelijkingswebsite PrizeWize

Amsterdam, 26 maart 2010 - De Consumentenbond kiest vergelijkingswebsite PrizeWize als partner voor de energiemarkt. Deze week lanceert de Consumentenbond haar nieuwe Overstapservice Energie, waarmee consumenten gemakkelijk, snel en veilig kunnen overstappen van de ene naar de andere energieleverancier. Deze service is in samenwerking met PrizeWize ontwikkeld.

Bart Combée, directeur Consumentenbond: 'De samenwerking met PrizeWize geeft ons de mogelijkheid om onze online activiteiten verder uit te bouwen. Met deze Overstapservice bieden we onze leden naast gemak een extra financieel voordeel.'

Hans de Kok, directeur PrizeWize: 'Wij zijn er trots op dat de Consumentenbond voor PrizeWize heeft gekozen. Voor PrizeWize is de samenwerking een bevestiging van wat vanaf het begin ons doel is: de consument op de eerste plaats stellen.'

Leden en niet-leden van de Consumentenbond kunnen overstappen met de gratis Overstapservice Energie. De meer dan 500.000 leden van de Consumentenbond worden als eerste over deze nieuwe service geïnformeerd.

Over PrizeWize
PrizeWize is in twee jaar uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite in Nederland voor energie. PrizeWize is de specialist om energie te vergelijken en om over te stappen. De overstap wordt volledig begeleid en is gratis. PrizeWize biedt overstappers een laagste prijsgarantie en juridische zekerheid. PrizeWize heeft een brede kennis van de energiemarkt: door de dagelijkse klantcontacten, eigen onderzoek en communicatie met de energieleveranciers.



Ingezonden persbericht