Ingezonden persbericht



- Newsbite -

Nieuwe Zlatan-film showt technologie van Mercurial Vapor Superfly II

Aanvaller FC Barcelona ster in nieuwe korte film Nike

Hilversum, 26 maart 2010 - Aanvaller van FC Barcelona Zlatan Ibrahimovic is de ster van de nieuwe korte futuristische film van Nike. Hierin wordt de unieke adaptieve trekkrachttechnologie van de Nike voetbalschoen Mercurial Vapor Superfly II getoond. Te zien is hoe Zlatan met de bal richting het doel rent op een veld waar de situaties steeds veranderen: van droog naar modderig en vervolgens bevroren veld. Zlatan overwint met de nieuwe schoenen niet alleen de tegenstanders, maar ook de verschillende omstandigheden van het weer.

De speciale noppen van de Mercurial Vapor Superfly II hebben een adaptieve trekkrachttechnologie, waardoor zij zich aanpassen aan elke veldsituatie. In de video passeert de spits van FC Barcelona de tegenstanders en scoort, terwijl hij wordt blootgesteld aan regen, onweer en droogte. "Nike komt elke keer met iets nieuws en deze film ziet er geweldig uit. Het is ongelooflijk bijzonder om een video op te nemen en vervolgens alles samen te zien komen in het uiteindelijke resultaat" vertelt Zlatan Ibrahimovic.

De nieuwe film met Zlatan is beschikbaar vanaf zaterdag 27 maart. De Mercurial Vapor SuperFly II ligt vanaf 1 april 2010 in de winkel en is te bestellen via www.nikefootball.com.

Noot voor redacties

**