Nieuw boek David de Vos: Het evangelie leeft


Kom tot leven in Gods plan voor jouw leven

ZEEWOLDE, 20100326 -- In dit nieuwe boek met de titel het evangelie leeft bewijst de Nederlandse evangelist David de Vos dat het evangelie van Jezus Christus leeft. Helder legt hij het waterdichte reddingsplan van God uit en hoe je zelf het avontuur met God kunt aangaan. Dat brengt je leven in een opwindende stroomversnelling, want het evangelie is de motor waarop alles in het leven draait: "Overal waar het zaad van het evangelie geplant wordt, beginnen dingen te groeien. Het evangelie is als een bulldozer die alles openbreekt: eerst je hart, vervolgens je leven en daarna je hele omgeving", aldus David de Vos.

Met talloze voorbeelden en tips uit zijn eigen leven illustreert David hoe het evangelie hem in beweging heeft gebracht. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal vragen om over na te denken en verder te groeien. Daarmee is het boek niet alleen inspirerend en praktisch voor zelfstudie, maar kan het ook goed gebruikt worden in jeugdgroepen of huiskringen. Als je de waarheden en principes uit dit boek gaat toepassen, ontdek je sleutels om te gaan wandelen in je bestemming. Je ontdekt hoe het evangelie ook jouw leven in beweging zet, zodat je helemaal tot je doel komt. Als je dit boek uit hebt, ben je niet meer dezelfde! Je raakt absoluut besmet met de bewogenheid en drive om ook andere mensen deel te maken van dit goede nieuws.

David de Vos is een evangelist vol passie voor Jezus. Overal waar hij komt, zet hij mensen in vuur en vlam voor het evangelie. Het boek bevat kleurenfoto's van evangelisatiecampagnes over de hele wereld en de zogenoemde `City Impacts' in Nederland. Meer informatie over het werk van David de Vos: www.goandtell.nl

Boekgegevens:
Het evangelie leeft - Kom tot leven in Gods plan voor jouw leven!
David de Vos, 2010
Uitgeverij: Stichting Go and Tell
ISBN: 978-90-79807-05-5
Prijs: ¤14,95





Ingezonden persbericht