Mediaoffer wint Publieksprijs Thuiswinkel Award "Beste webwinkel 2010


"Binnen een jaar de beste webwinkel 2010, ongelooflijk!"

AMERSFOORT, 20100326 -- Mediaoffer, een Nederlandse jonge organisatie heeft op 25 maart tijdens de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2010 twee publieksprijzen gewonnen. In de categorie cd's, dvd's en games (klein) is Mediaoffer gekozen tot beste webwinkel. Daarnaast heeft Mediaoffer het beste algemene resultaat behaald en is daardoor verkozen tot "Beste webwinkel 2010 (klein)".

De Awards zijn voor Mediaoffer een beloning voor al hun inzet in het afgelopen jaar. In 2009 zijn zij gestart met een concurrerende webwinkel op het gebied van games. "Door de klant voorop te stellen en service hoog in het vaandel te houden zijn wij beloond met deze Awards. Een prachtige prestatie voor een onderneming die net in zijn tweede levensjaar is" aldus de opgetogen eigenaren.

Mediaoffer biedt naast de kwalitatief hoge service, topproducten aan tegen de laagst mogelijke prijzen. "Ondanks dat we gestart zijn als een bedrijf dat zich voornamelijk wilde onderscheiden op basis van prijs, hebben we ons nu ontwikkeld tot een bedrijf waarbij de prijs nog steeds een zeer belangrijke rol speelt maar waar service en klanttevredenheid het belangrijkst zijn geworden" lichten de eigenaren van Mediaoffer toe.

Mediaoffer wil namens deze weg iedereen hartelijk bedanken voor het in hen gestelde vertrouwen.

Mediaoffer