Ingezonden persbericht

Datum: 12-03-2010

Asian Lovers

Vrijdag 26 maart 2010

Asian Lovers
Op 22 januari werd in één van de bekendste clubs van Amsterdam verrast door het feest Asian Lovers.

Guess what, Asian Lovers is back!!! Op 26 maart gaat het dak eraf en blazen wij de speakers op! Na een succesvolle eerste editie van Asian Lovers kan en wil Panama niet meer zonder Asian Lovers. Vanaf april zal Asian Lovers elke derde vrijdag van de maand worden gehouden.

Deze editie worden de dames in de watten gelegd, want de dames kunnen hun haar on the spot laten knippen en hun nagels ook nog eens laten doen. Heren, er is ook aan jullie gedacht, want wij zorgen ervoor dat de dames er tip top uit zien. Natuurlijk gaat een goed feest gepaard met goeie DJ's en de DJ's ervoor zorgen dat iedereen los gaat zijn niemand minder dan DJ Irwan, Marc Benjamin, Flavour, DJ RNK en MC Lady Bee!!!

Dus mensen 26 maart vanaf 23:00 tot 4:00 Asian Lovers @ Panama! Kaarten zijn E10,- in de voorverkoop www.panama.nl, alle Primera Shops en alle Free record shops. Aan de deur zijn de kaarten E15,- Nieuw is het Asian Lovers menu voor E25,- kan je een maaltijd eten in het Panama restaurant en je hebt toegang tot het feest. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar info@panama.nl of bel 020-3118686.

Vol = Vol tenzij jij jouw kaartje al hebt, dus jullie weten wat jullie te doen staat.

See ya @ Panama!

Asian Lovers- vrijdag 26 maart

Line-up: Theatre: Irwan, Marc Benjamin, Flavour, Dj RNK, , MC Lady
Bee

Aanvang: 23:00 uur
Entrance fee: More
Presale: E 10,- via www.panama.nl (Paylogic) of Primera Shops