Ingezonden persbericht



---

-Persbericht-

Kinderkunstzondag met beeldend kunstenaar Nina Rave in Podium Mozaïek Zondag 28 maart, 11.30 uur

Voor kinderen vanaf 6 jaar is er vandaag een speciale kinderkunstzondag met beeldend kunstenaar Nina Rave. Onder begeleiding van Nina Rave zullen de kinderen creatief aan de slag gaan en een eigen zandtekening maken.

Voorafgaand licht Nina Rave in het kort de traditie van zandtekenen in verschillende culturen toe. Ook wordt er over de ideeën en inspiratiebronnen van de zandkunstenaars in de verschillende landen verteld. Zij zal foto's laten zien van Tibetaanse zand mandala's, Indiase kolams, Japanse zen tuinen en moderne Westerse "sand art". Van de zandtekeningen neemt Nina Rave een foto en print deze ter plekke uit. Zo krijgt iedereen ook een foto van het eigen kunstwerk mee naar huis!

Inschrijven verplicht.

Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: zondag 28 maart, 11.30 u
Voor: kinderen vanaf 6 jaar

Lanter & Fanter zijn dol op theater en op nieuwe dingen ontdekken. Ze wonen op de zolder van Podium Mozaïek en op zondag en woensdag komen ze naar beneden om mysterieuze en muzikale verhalen te horen, spannende avonturen uit alle windstreken mee te beleven en mee te gaan op ontdekkingstocht naar verre landen. Ga je mee?

Lanter & Fanter voorstellingen in Podium Mozaïek draaien om ontmoeting en beleving voor kleine en grote kinderen. Tijdens de (actieve) voorstellingen maken de kinderen op een speelse manier kennis met kunst & cultuur en met elkaar.

Aansluitend op de voorstelling kunnen de kinderen Backstage!: zelf toneelspelen, knutselen of dansen onder begeleiding van de artiesten, een kunstenaar of de toneelmeester. Backstage! is gratis, alleen voor kinderen en duurt een half uurtje.

Meer informatie over de familievoorstellingen bij Podium Mozaïek kunt u vinden op www.podiummozaiek.nl/Lanter&Fanter