Watersportverbond - KNWV

Opening project Regiohoofdtrainer Regio West

woensdag 24 maart 2010

Aanstaande zondag 28 maart zal op Hoofdsteunpunt West, WV
Braassemermeer, de opening plaatsvinden van het Project
Regiohoofdtrainer.

Daphne van der Vaart - één van de talenten van het Project
Regiohoofdtrainer West In de zomer van 2009 is dit project van start gegaan in twee regioâs, naast West ook in Midden (WV het Bovenwater in Lelystad). Het Project Regiohoofdtrainer is een unieke samenwerking tussen het Watersportverbond en WV Braassemermeer. Talentvolle zeilers en/of surfers kunnen jaarlijks doordeweeks 200 uur extra trainen in Lasers die ter beschikking zijn gesteld door Sailcenter in Muiderzand.

Verenigingsondersteuning
Daarnaast zet de regiohoofdtrainer die op WV Braassemermeer actief is, zich in op het gebied van kaderverbetering, verenigingsondersteuning en breedtesport in de regio. Het project loopt van 2009 tot 2012.

Nu, in 2010, draait het project op volle kracht. Daarom willen we hier graag op een feestelijke manier aandacht aan besteden, tijdens de officiële opening op zondag 28 maart bij WV Braassemermeer te
Roelofarendsveen.

Workshop
Naast de openingshandeling zelf zal Regiohoofdtrainer Mark Schuurman een voor alle verenigingen interessante workshop geven. Onderwerp is de verandering in de manier van opleiden van kader die momenteel wordt doorgevoerd, volgens het Competentie Gericht Opleiden (CGO).
Hoogstwaarschijnlijk heeft of krijgt u daar als vereniging veel te maken, en Mark zal in zijn workshop handvatten geven hoe daar mee om te gaan.

U bent uitgenodigd!
Alle verenigingen in regio West hebben voor deze opening een
uitnodiging ontvangen. Mocht u als vereniging uit deze regio
onverhoopt de uitnodiging gemist hebben, of als u zich gewoon nog niet heeft aangemeld: aanmelden kan nog tot vrijdag 26 maart via
secretariaat@watersportverbond.nl.