RTL Group

Nieuwe reeks Postcode Loterij Loterij Miljoenenjacht' met Linda De Mol

Vanaf zondag 28 maart presenteert Linda de Mol een nieuwe reeks van het succesvolle RTL 4-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. In deze spannende spelshow draait alles om de zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde vijf miljoen euro. Om te winnen moeten de kandidaten niet alleen over een flinke dosis geluk beschikken, zij moeten ook de juiste strategische beslissingen nemen.

Vijf weken lang dingen maar liefst 500 kandidaten mee naar die ene finaleplaats in de bloedstollende Gouden Koffer Finale. De finalist kiest dan een koffertje uit de zesentwintig koffers met bedragen die variëren van één eurocent tot vijf miljoen euro. Door het één voor één laten openen van de andere koffers, kan worden uitgevonden hoeveel er in de koffer van de finalist zelf zit. Tussen het openen van de koffers door kan de kandidaat ingaan op een bod van de bank. Hoe meer lage bedragen er worden weggespeeld, hoe groter de kans op het winnen van een groot bedrag wordt, hoe hoger het bod van de bank is. Speelt de kandidaat dan door voor het bedrag in zijn koffer of gaat hij of zij voor het bod van de bank?

Iedere aflevering maakt iemand in het land, die ook meespeelt in de Nationale Postcode Loterij én hetzelfde koffernummer toegewezen heeft gekregen als het nummer van de koffer die de finalist heeft gekozen, óók kans op de hoofdprijs. Uiteindelijk wint hij of zij hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze prijs wordt door Winston Gerschtanowitz persoonlijk uitgereikt. Tevens is in elke aflevering aandacht voor de goede doelen die worden gesteund door de loterij.

Vanaf vrijdag 26 maart zijn kaarten voor de X FACTOR-liveshows verkrijgbaar via www.xfactor.nl

Uitzending RTL 4: vanaf zondag 28 maart, tussen 21.00 en 22.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/miljoenenjacht

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.