Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 22 maart 2010
BIKKELS IN JE ZAL HET MAAR HEBBEN

Valerio en Debbie. Credits: BNN

LAATSTE AFLEVERING IN TEKEN VAN DE BART FOUNDATION

Je bulkt van de goede ideeën, maar hebt een handicap, ziekte of afwijking. Gooi je je ambities overboord? Zeker niet! De bikkels die worden ondersteund door de Bart Foundation willen hun dromen verwezenlijken. In de laatste aflevering van Je Zal Het Maar Hebben volgt Valerio Zeno Debbie en Anne. Ze worden ondersteund door de Bart Foundation en maken beiden kans om begin april te worden gekozen tot Superbikkel 2010. De speciale aflevering van Je Zal Het Maar Hebben is op zondag 28 maart van 21.20 tot 21.50 uur te zien bij BNN op 3.

Debbie zat vijf jaar geleden in de bus op weg naar Spanje toen de chauffeur in slaap viel en de bus de berm in knalde. Door de klap werd haar arm eraf gerukt. Debbie merkt in het dagelijks leven dat veel mensen haar discrimineren en wil mensen laten weten dat je ook perfect bent als je iets mankeert. Met hulp van de Bart Foundation wil ze daarom de campagne IMperfect lanceren. Valerio gaat met haar naar een reclamebureau om de ideeën door te spreken en regelt een fotoshoot die niet alleen voor de fun blijkt te zijn.

Anne heeft vanwege een hersenbloeding bij haar geboorte een waterhoofd. Ze kreeg een permanente drain in haar hoofd en moest vele operaties ondergaan. Anne wil het tijdschrift Unlimited beginnen voor mensen met een handicap en heeft de Bart Foundation benaderd om haar een handje te helpen. Valerio gaat met haar naar een uitgeverij om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wat Anne niet weet is dat haar interview ook echt wordt gepubliceerd!

Meer informatie over de Bart Foundation is te vinden op bartfoundation.nl.

----------



Ingezonden persbericht