Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa


Op stap met de hond

Op zondag 28 maart a.s. organiseert Staatsbosbeheer een excursie waar u samen met uw hond aan kunt deelnemen. De excursie start om 11.00 uur bij het Boomkroonpad. De tocht voert door de bossen en langs open terrein. Onderweg vertelt de boswachter u het een en ander over het bos en regelgeving t.a.v. honden. Er kunnen een beperkt aantal honden mee met deze excursie, dus graag vooraf aanmelden bij het Boomkroonpad.

Staatsbosbeheer heeft de regels voor honden in haar gebieden aangepast. In het overgrote deel van de gebieden zijn honden welkom, maar op de meeste plekken moeten ze wel aan de lijn blijven. Om aan de wensen van honden en hun baasjes tegemoet te komen, worden er verspreid over het gebied terreinen aangewezen waar de hond wél los mag. De regels staan op de nieuwe borden die de komende maanden worden geplaatst.
Om duidelijk te maken met welke omstandigheden u tijdens een wandeling met uw hond rekening moet houden willen wij u tijdens de excursie graag het een en ander uitleggen.

Informatie
De wandeling vindt plaats op zondag 28 maart, begint om 11.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Aan deze excursie zijn GEEN kosten verbonden.

Plaats: Het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen. Vooraf aanmelden: telefoon 0592-377305 of
boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl
Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad.