Ingezonden persbericht


Datum: 12-03-2010
Mystique

Zondag 28 maart

Mystique is een actief concept. Actief omdat er op deze feesten van alles te doen en te beleven is. En juist die beleving is één van de kernwaardes van Mystique. Een goed voorbeeld is de Make-over die de gasten kunnen krijgen in de studio door de kappers van Jitty's, vanavondnaardekapper.nl. Onder het genot van een goede DJ krijgen de gasten hier hun metamorfose. De beleving wordt doorgezet in de grote zaal, met altijd een uitstekende line-up van DJ's en live entertainment van fashionshow's, dancers, de MC en een zeer getalenteerde VJ.

Een ander voorbeeld van het actieve concept en wat Mystique nou precies Mystique maakt, is dat elke avond zijn eigen thema krijgt. Juist door elke keer een nieuw thema te kiezen blijft het concept in ontwikkeling en kunnen we elke keer iets nieuws bieden. Rondom dit thema worden er show's, activiteiten en entertainment ontworpen die dat thema van deze avond daadkracht geven. Zo is 28 maart het thema; "Beauty from within". Direct bij binnenkomst zullen de gasten verwelkomd worden door onze lieftallige hostesses. Daar wordt het thema op een korte en speelse manier geïntroduceerd, maar wel op zo'n wijze dat er meer een vraag wordt opgeroepen dan een antwoord. In feite proberen we de gasten te laten nadenken wat beauty voor hen betekent. Later op de avond wordt door de Mystery Mask Man op een korte maar krachtige manier vorm gegeven aan het thema. Als laatste is er een minicontest. Alle gasten die een make-over in de studio krijgen van Jitty's, vanavondnaardekapper.nl krijgen meteen een fotoshoot. Deze foto's worden direct gebruikt in de spannende 3D animaties, die de VJ in de grote zaal laat zien. Zo is er dus een directe koppeling tussen de make-overs in de studio en de party in de grote zaal.

En als klap op de vuurpijl, zal er van deze foto's door de Mystery Mask Man één winnaar worden uitgekozen en zij krijgt dan een metamorfose t.w.v. E 300,- voor kleding, haar en make-up van Jitty's, vanavondnaardekapper.nl en Elka's Fashion.

Mystique - Zondag 28 maart 2010

Line-up: Secret
Start: 20:00 uur
Presale: E 10,- via www.panama.nl (paylogic) en Primera shops Entrance: more
VIP: Mail info@panama.nl



Ingezonden persbericht