Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 28-03-2010

Heling fiets

ZEIST Tijdens de surveillance zagen agenten een jongen op een fiets rijden waarvan de achterband lek was met een geopend ringslot zonder sleutel. De fiets bleek van diefstal afkomstig en de 11-jarige jongen uit Zeist werd overgebracht naar het bureau. Zijn vader werd in kennis gesteld en de rechtmatige eigenaar van de fiets mag deze komen ophalen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Straatroof

ZEIST Op de Nijenheim vond vrijdagavond door vijf personen, onder bedreiging van een mes, een beroving plaats. Een man werd hiervan het slachtoffer.

Een 21-jarige man uit Zeist had rond 20.05 uur afgesproken op Nijenheim met een andere man omdat hij via internet iets te koop had aangeboden. Op een gegeven moment kwamen vijf mannen aanlopen die aangaven de kopers te zijn. Al snel bleek dat de mannen het niet goed voorhadden met het slachtoffer. Onder bedreiging van een mes moest de man twee telefoons afstaan.

Na de beroving vertrok het vijftal. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het bureau Zeist, tel.: 0900 88 44.