Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen steekincident

Helmond Centrum, 28-03-2010 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een steekincident rond 11.00 uur op zaterdagmorgen in een woning aan de Akkerstraat in Helmond.

Rond dat tijdstip werd er bij de 27-jarige bewoner aangebeld door een bekende van hem. Nadat hij deze heeft binnen gelaten ontstond in de woning een ruzie. Daarbij stak de bezoeker met een scherp voorwerp in de richting van het hoofd van de verdachte. Die raakte daarbij gewond en is later aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. De dader is er vervolgens vandoor gegaan. Door de politie is in de woning een sporenonderzoek uitgevoerd en er is een buurtonderzoek gehouden. De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van 11.00 uur op zaterdagmorgen iets hebben gezien dat mogelijk met dit incident te maken heeft. Het signalement van de dader: Donkere man, hij reed op een zwarte omafiets en droeg een zwarte baseballpet.

Mensen die deze man in de Akkerstraat hebben gezien op zaterdagmorgen of op een andere wijze informatie hebben over dit incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.