Sensation - Celebrate Life uitverkocht

28/03/2010 15:09

Sensation

De premiere van Sensation's nieuwe wereld tour "Celebrate Life", dat op zaterdag 3 juli in de Amsterdam ArenA plaats vindt, is volledig uitverkocht.

Alle 40 duizend kaarten die op zaterdag 27 maart om 10 uur exclusief via sensation.com in de verkoop gingen, zijn er doorheen.

Sensation keert dit jaar terug naar de kern van het housegevoel.

House is een gevoel; een viering van het bestaan. Dat weet iedereen die de afgelopen twintig jaar in aanraking is gekomen met de housecultuur. Het nieuwe motto van Sensation luidt daarom dan ook: "Celebrate Life!"

Sensation gaat onder hetzelfde motto 'Celebrate Life' een exclusieve samenwerking aan met Dance4Life, een organisatie die zich wereldwijd inzet tegen de verspreiding van hiv en aids. Sensation zal in samenwerking met dance4life een unieke actie organiseren, waarbij het publiek wordt opgeroepen om zich in te zetten voor dance4life. Een deel van de kaartopbrengst van Sensation gaat naar dance4life.

Afgelopen donderdag won ID?, de organisatie achter Sensation, de award voor "Best Event Promotor" in het Jackie Gleason Theater in Miaimi Beach tijdens de 25ste officiële International Dance Music Awards.





http://www.sensation.com

www.sensation.com