Gooische Liefde Fair in Naarden


NAARDEN, 20100319 -- Op zondag 28 maart 2010 vindt de eerste echte Gooische fair plaats: Gooische liefde. Dé beurs voor de Gooische levensgenieter. Dit evenement vindt plaats in en rondom het nieuwe pand op Golfbaan Naarderbos. Omar Munie, de bekende tassen ontwerper, werkt op dit moment samen met Yfke Sturm aan de nieuwe Samsung Ladyphone. Op Gooische liefde zal hij het nieuwe ontwerp presenteren. Daarnaast zal de nieuwe lijn van Eric Kuster gepresenteerd worden door Borek. De organisatie van dit evenement is in serieuze handen. Eventually heeft het lifestyle gedeelte op events als Indoor Brabant en Ordina Open tot een groot succes gemaakt.

Participanten
Een veertigtal participanten zal zich stijlvol presenteren in het prachtige nieuwe gebouw en de daarbij behorende terrassen. Luxe kleding merken, jacuzzi's, sieraden, Porsches; er is een breed repertoire aan luxe producten vertegenwoordigd. Ook zal er een wijnimporteur aanwezig zijn waar wijn geproefd kan worden. De complete lijst met deelnemers staat op: www.gooischeliefde.nl.

Locatie
In het Naarderbos is een fantastisch gebouw verrezen met veel mogelijkheden. Uiteraard doet het pand dienst als clubhuis van de prachtige golfbaan, maar er is meer: een indrukwekkend wellness centre van ruim 2500 m2, vergaderfaciliteiten, een grand café en restaurant met uitgebreide kaart en natuurlijk The Upper Deck, een stijlvol ingerichte ruimte voor ieder event op maat. The sky is the Limit!

Waar en wanneer
Zondag 28 maart 2010 van 11:00 tot 18:00 uur (toegang gratis)
Adres: IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden


Als sponsor draagt Gooische liefde Stichting Spieren voor Spieren een warm hart toe.

Gooische Liefde





Ingezonden persbericht