Gemeente Zandvoort


Derde Circuitrun nu al succes.

De Zandvoortse Circuitrun is pas op 28 maart 2010, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. De organisatoren zijn hard bezig om er weer een groots evenement van te maken, veel lopers zijn al aan het trainen. Wethouder Tates noemt de Circuitrun in een interview een 'kwalitatief hoogstaand' evenement.

"De Circuitrun brengt Zandvoort onder de aandacht van een groot publiek.", zei Wethouder Tates in een interview voor de nieuwsbrief over de Circuitrun. Uit het enthousiasme voor die nieuwsbrief blijkt dat dit relatief jonge evenement al heel populair is. Volgens organisator Le Champion krijgen tienduizenden mensen hem in de mailbox.

De Circuitrun trekt natuurlijk hardlopers en bezoekers uit het hele land, maar wethouder Tates benadrukt dat het zo bijzonder is dat dit evenement Zandvoorters massaal op de been brengt. De gemeente werkt samen met de organisatoren en de Rotary Zandvoort om van de editie van 2010 een succes te maken. De wethouder hoopt op nog meer dorpsgenoten langs en op de route. Wie niet mee kan doen, kan de lopers aanmoedigen en een warm welkom in het dorp bieden. Meedoen is natuurlijk het allerleukst. Ook voor veel mensen die nog nooit hebben hardgelopen, is de Circuitrun een haalbare kaart. Wie nu start met trainen, is in maart klaar voor de vijf kilometer. Wel is de belangstelling voor het evenement groot, dus op tijd inschrijven is essentieel.