Politie Zeeland


---


O-521-2010 Aanhouding wegens diefstal, Kapelle
In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur is een 45-jarige man uit de gemeente Steenbergen, aan de Rijksweg A58 in Kapelle, aangehouden wegens diefstal.
De man, die bezig was met werkzaamheden in de Vlaketunnel, is op heterdaad betrapt toen hij elektriciteitskabels wegnam.
De man is na verhoord, en het terug geven van de kabels, met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

Z-522-2010 Zakkenrollen, Sluis
Zondagmiddag tussen 15.15 uur en 15.40 uur is een 78-jarige vrouw uit Brugge (B), aan de kapellestraat in Sluis, door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee.
De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's en waardepapieren, is uit haar tas weggenomen.

Z-523-2010 Vrouw bestolen, Axel
Zaterdagmiddag rond 14.10 uur is een vrouw (leeftijd onbekend) uit Axel, aan de Oranjestraat in Axel bestolen van haar portemonnee.
Rond genoemd tijdstip liep de vrouw, achter haar rollator, over de Oranjestraat toen ze werd aangesproken door twee onbekend gebleven jongemannen.
De vrouw verstond de mannen niet en liep door. Toen ze tuis kwam bleek dat haar portemonnee, met daarin waardepapieren en een onbekend geldbedrag, uit het mandje van haar rollator was weggenomen.

W-524-2010 Aanhoudingen wegens vernieling, Middelburg
Zaterdagmiddag rond 17.20 uur zijn drie jongens uit Middelburg (twee van 12 jaar oud en één van 13 jaar oud) aangehouden op verdenking van vernieling.
De jongens worden ervan verdacht meerdere objecten te hebben bespoten / besmeurd met verf.
Aan de Landluststraat in Middelburg zijn een speeltoestel, kunststof platen op een dak en een bouwkeet beklad, aan de Dolfijnstraat is een muur beklad en aan
Vreedenburg zijn een raam en een sleutelgat beklad.

Z-525-2010 Aanhoudingen wegens diefstal, Hoek
Zondagmiddag rond 16.40 uur zijn een 30-jarige man en een 61-jarige man, beiden uit Terneuzen, aan de Wulpenbek in Hoek aangehouden wegens diefstal.
Rond 16.30 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Wulpenbek in Hoek.
Door agenten die poolshoogte gingen nemen zijn de mannen, in het pand, op heterdaad betrapt terwijl ze tussen goederen die in het pand lagen aan het zoeken waren. Ook bleek dat er al een deur, afkomstig uit het pand, in hun auto lag.

Z-526-2010 Gestolen motor terecht, Terneuzen
De motor, die in de nacht van zaterdag op zondag is weggenomen vanaf de Rossinistraat in Terneuzen, is zondagavond aan de Kortenaerlaan in Terneuzen aangetroffen.
W-527-2010 Gestolen auto terecht, Middelburg
De personenauto, die in de nacht van zaterdag op zondag vanaf de Vlissingse Molenstraat in Middelburg is weggenomen is zondagmiddag aangetroffen aan de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.