Gemeente Leudal


Nieuws

Afsluiting van een gedeelte van de St. Antoniusstraat, Heythuysen

Vorig jaar is BAM Utiliteitsbouw in Heythuysen, op de hoek St. Antoniusstraat/ Noorderbaan, gestart met bouwkundige werkzaamheden aan de Brede School.

In januari 2010 is Janssen de Jong Infra gestart met de aanleg van de infrastructuur (opvangvoorziening regenwater, aanleg van parkeerplaatsen, het aanpassen van de weg en andere bijkomende werkzaamheden). Inmiddels is de voorziening voor de opvang van het regenwater gereed en wordt gewerkt aan de aanleg van de parkeerplaatsen. Op maandag 29 maart wordt ook gestart met de aanpassing van de St. Antoniusstraat.
Gedurende een periode van ongeveer 3 weken is met ingang van 29 maart het gedeelte vanaf Onder de Wieken tot halverwege de school, voor alle verkeer volledig afgesloten.
Met ingang van 19 april zal voor een periode van ongeveer 5 weken de St. Antoniusstraat vanaf de Noorderbaan tot halverwege de school voor alle verkeer volledig afgesloten zijn. Op de faseringstekening is aangegeven om welke gedeeltes het gaat.

Voor vragen over de uitvoering kunt u bellen met de toezichthouder op het werk, de heer Ritchard Vemeulen van Kragten (06 - 53 83 26 63). Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de gemeente. De projectleider die vanuit de gemeente dit project zal begeleiden is de heer L. Roost (0475 - 85 90 44).

* scan fasering bmv hey.pdf (1,35 MB)