Tier1 Research kondigt derde jaarlijkse Hosting & Cloud Transformation Summit –Europe aan

Europa’s topevenement voor IT internetinfrastructuurondernemers biedt ruimer "cloud" perspectief

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20100329 --

Tier1 Research houdt op 15 juni haar derde jaarlijkse Hosting & Cloud Transformation Summit – Europe (HCTS-EU) in de Hilton London Tower Bridge in Londen. Tier1 Research, dat zich al met groot succes als toonaangevende analysebron op de hosting en collocatiemarkt gevestigd heeft, beoogt door de toevoeging van een vernieuwend aspect, hetzelfde specialistische inzicht en analyse te bieden in de cloud computing sector. De focus blijft gericht op hosting en collocatietendensen en vernieuwingen, maar concentreert zich nu ook op de discussie over ondernemingscloudadoptie, bouw- en beheerclouds, clouds en volgende generatiehosting, en nog veel meer.

Het evenement van dit jaar legt het accent op de voortdurende samenwerking tussen Tier1 Research en 451 Research, want er staan analisten van 451 Research op het programma om naast het Tier1 analistenteam het woord te voeren. Tot de verwachte sprekers van 451 Research behoren de volgende analysten: Rachel Chalmers, directeur infrastructuurbeheeronderzoek; William Fellows, hoofdanalist; en Simon Robinson, directeur opslagonderzoek. Het gaat hier om veelgevraagde personen die allen een aanzienlijke reputatie genieten en een excellentie op hun gebied zijn. Daarom zullen de bezoekers van dit topevenement dat boven alle verwachtingen uitstijgt, ongetwijfeld profijt van deze toegevoegde waarde trekken.

Tier1's Hosting Transformation Summit – Europe brengt al twee jaar lang op geslaagde wijze leidinggevende en doorgewinterde ondernemers samen vanuit beide zijden van de Atlantische Oceaan, die verhitte discussies over de huidige en toekomstige staat van deze industrie voeren. Hetzelfde wordt opnieuw verwacht voor de event van dit jaar, waar ondernemers van infrastructuurleveranciers en service providers, software en hardware vendors, beleidsmakers op ondernemingsniveau, uitvoerenden en beleggers elkaar zullen treffen om materiële strategieën te leren, te netwerken en in kaart te zetten, voor navigatie door de zich snel wijzigende hosting en collocatie-industrie.

"De Hosting & Cloud Transformation Summit – Europe is in de afgelopen twee jaar een buitengewoon succes gebleken en wij zijn er van overtuigd dat ook dit jaar dit niet anders zal zijn, omdat we een heel bijzonder conferentieprogramma in elkaar hebben gezet. Er is extra nadruk gelegd op één van de grootste evolutionaire tendensen in de industrie – cloud computing," verklaarde Phil Shih, senior hosting analist en conferentievoorzitter. "Cloud computing heeft al een hoge impact gehad op het geheel van de hosting en collocatie-industrie en het is hoge noodzaak dat industriële leiders deze ontwikkeling ten gelde maken, als zij hun marktrelevantie hopen te behouden."

Voor de conferentie bestaat er bestaat nog altijd de gelegenheid tot sponsorschap of spreken. Neem svp contact op met Phil Shih als u de mogelijkheid voor spreken wilt evalueren en met Alan Elworthy ter evaluatie van mogelijke sponsorschapgelegenheden.

Tier1 Research

Tier1 Research (T1R), een afdeling van The 451 Group, analyseert de financiële en aan de bedrijfstak gerelateerde gevolgen van ontwikkelingen die van invloed zijn op beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde IT-, communicatie- en internetbedrijven. Daarbij wordt in het bijzonder gefocust op webhosting, internetinfrastructuur en IT-diensten. Klanten zijn onder meer institutionele beleggers, technologieleveranciers, eindgebruikers en verstrekkers van risicokapitaal. Deze klanten maken optimaal gebruik van het analytische inzicht van T1R voor het genereren van ideeën, het vaststellen van trends, due diligence-onderzoeken en gefundeerde opinies, naast cijfermateriaal en prognoses voor de behandelde bedrijven en bedrijfstakken.

Tier1 Research heeft haar hoofdkantoor in New York. Voor meer informatie over de reikwijdte van haar onderzoek en diensten, ga naar www.t1r.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Media Contact
Tier1 Research | The 451 Group
Judy-Ann Roberts, 212-505-3030, x129
judy-ann.roberts@the451group.com
of
Contact voor sponsorschapmogelijkheden
Alan Elworthy – Vicepresident, Verkoop
alan.elworthy@tier1research.com
of
Contact voor mogelijkheden tot spreken
Phil Shih – Senior Analyst, Hosting

phil@t1r.com