Gemeente Dongeradeel


Mastergroep Meubelatelier is op zoek naar collega's

Uitnodiging informatie-avond
De Mastergroep bestaat uit een aantal zelfstandige ondernemers die hun krachten hebben gebundeld. Ze maken gebruik van een gezamenlijke werkplaats. Ieder heeft wel zijn eigen klantengroep, maar doordat er een gezamenlijke werkplaats is wordt de effectiviteit van de individuele werkzaamheden aanmerkelijk vergroot door de aanwezigheid van collega's die ieder moment in woord en gebaar een handje kunnen uitsteken.

Voor wie is deze avond bestemd?

Zit u er al een tijd over na te denken om zelfstandige te worden? Bent u meubelmaker, instrumentenmaker, interieurbouwer, kunstenaar/ontwerper, restaurateur of heel erg handig? Durft u de stap nog niet (fulltime) te wagen om zelfstandige te worden? Hebt u niet de mogelijkheid om zelf een groot bedrag te investeren?

Kom dan naar deze avond en laat u volledig informeren door de zelfstandigen van de Mastergroep. Voor meer informatie verwijzen wij u alvast naar de website www.mastergroep.com

Aanmelding

Deze avond is een samenwerking van Werkplein Noordoost Fryslan en de Mastergroep. Meldt u van tevoren aan bij Jeanine IJtsma (jeanine.bottenbley@uwv.nl) of Gerda Miedema (gmiedema@dantumadiel.eu)

Wanneer: dinsdagavond 30 maart
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur
Waar: Werkplein Noordoost Fryslan, Koningsstraat 13 Dokkum
Mijn Dongeradeel