Gemeente Teylingen

toekomst van Warmond!

Denk mee over de toekomst van Warmond!

22 maart 2010

Op dinsdag 30 maart organiseert gemeente Teylingen een interactieve bijeenkomst over de ontwikkeling van het `kloppend hart' van Warmond. De avond is bedoeld om te informeren, draagvlak te creëren en input te verzamelen voor de realisatie van een breed voorzieningenhart in Warmond. Dit project staat ook wel bekend onder de naam `Brede School Warmond'.

Intentieovereenkomst

Op 14 januari 2010 heeft de gemeente met de kernpartners (de drie scholen, de peuterspeelzaal en de bibliotheek) een intentieovereenkomst getekend om te komen tot een breed voorzieningenhart. In de volgende stap worden organisaties, verenigingen en individuele inwoners van Warmond betrokken. Het doel hiervan is het krijgen van ideeën, het kweken van betrokkenheid en het creëren van draagvlak voor dit project.

Kloppend hart van Warmond

Maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland, zoals vergrijzing, ontgroening en individualisering gaan ook aan Warmond niet voorbij. Om hierop op de juiste manier in te spelen is het belangrijk om na te denken over de toekomst van Warmond. Kortom:

Wat is in de toekomst voor de inwoners van Warmond belangrijk? Dit wordt toegespitst op het voorzieningenniveau van Warmond met de naam `Het kloppend hart van Warmond'.

Uw mening is belangrijk

Uw mening is belangrijk! U weet namelijk wat er speelt in Warmond en hoe dit vertaald moet worden in de toekomstige wenselijke voorzieningen en samenwerkingsverbanden. Inwoners, organisaties en verenigingen zijn uitgenodigd om mee te denken over dit onderwerp. Alleen samen met u kunnen we Warmond van een `kloppend hart' voorzien.

Uitnodiging interactieve bijeenkomst

Iedereen die zich betrokken voelt bij Warmond is van harte uitgenodigd voor de interactieve bijeenkomst op dinsdag 30 maart 2010 vanaf 19.00 tot 21.00 uur in Het Trefpunt, Herenweg 80 in Warmond. U wordt tijdens deze bijeenkomst enthousiast gemaakt door een leuke opdracht waarmee u uw bijdrage kunt leveren. Pak deze kans en doe mee!

Giro d'Ialia