Gemeente Duiven


Extra bijeenkomst ViA15


----------
Door de grote hoeveelheid aanmeldingen, organiseert Projectbureau ViA15 een extra participatiebijeenkomst op 30 maart a.s., om 19.00 in Zalencentrum Valom te Huissen.

Bijeenkomsten betere bereikbaarheid Arnhem - Nijmegen Projectbureau ViA15 werkt aan een betere bereikbaarheid in de regio Arnhem - Nijmegen. Er zijn hiervoor drie mogelijke tracés bedacht die nu verder uitgewerkt en onderzocht gaan worden. Bij twee van deze oplossingen wordt de A15 doorgetrokken en worden delen van de A12 en de (bestaande) A15 verbreed. Bij het derde alternatief wordt het bestaande wegennetwerk verbeterd en verbreed, in combinatie met de inzet van extra openbaar vervoer.

Schetsontwerpen en uw inbreng
Van de tracés zijn eerste schetsontwerpen gemaakt die we graag aan u voorleggen. Uw inbreng is van belang voor de kwaliteit van de komende onderzoeken en de daarop gebaseerde besluiten. Het gaat er bijvoorbeeld om welke aandachtspunten voor inpassing van de weg en zorgpunten meegenomen moeten worden. Afgelopen weken zijn er al drie participatiebijeenkomsten geweest.

Aanmelding Voor de participatiebijeenkomst verzoeken wij u zich aan te melden. Dit kan via een inschrijfformulier op onze website: www.via15.nl. Voor eventuele vragen kunt u een mail sturen naar info@via15.nl of contact opnemen met Sonja van Paeschen via 026 368 84 70.

Projectbureau ViA15 is een samenwerkingsverband van Stadsregio Arnhem Nijmegen, provincie Gelderland en ministerie van Verkeer en Waterstaat.