KNHS

Rabo Talententeam 2010 goed beschermd met Uvex helmen 30 maart 2010
Rabo Talententeam 2010

ERMELO (KNHS) - De leden van het Rabo Talententeam 2010 gaan goed beschermd het nieuwe seizoen in. De Rabo Talenten zijn namelijk uitgerust met speciaal voor het Rabo Talententeam gestylde Uvex veiligheidshelmen. Tijdens de presentatie van het Rabo Talententeam 2010 op Indoor Brabant showden de jeugdtalenten hun outfit inclusief de stoere Uvex veiligheidshelm.

Uvex is al jarenlang een bekend merk in sporttakken zoals skiën en fietsen. Uvex is sinds een jaar actief in de paardensport en is enthousiast over de sponsoring van het Rabo Talententeam 2010: Dit is een bijzondere kans om een gerenommeerd team te voorzien van ons product. We hebben voor de paardensport een helm ontwikkeld, die voor alle paardensportdisciplines geschikt is. Het Rabo Talententeam 2010 bestaat uit elf verschillende personen uit drie disciplines, die allemaal deze helm passen. Naast de veiligheid, het gewicht, de ventilatie en de uitneembare binnenvoering is het grote voordeel van deze helm, dat hij voor iedereen aan te passen is. Tijdens de fotoshoot van het Rabo Talententeam werd dit ook gelijk opgemerkt door de Talenten, vertelt Uvex Directeur marketing & verkoop Wilco van de Giessen. De Uvex helm is zeer geschikt voor zowel de wedstrijd-als de recreatieruiter en bovendien beschikbaar voor een schappelijke prijs, besluit Van de Giessen.

In totaal zijn er elf talenten geselecteerd voor dit jonge keurkorps. De nieuwkomers dit jaar zijn de amazones Angela Krooswijk en Jenny Schreven (dressuur), Bobbie Bary en Nienke van Roekel (eventing) en de jonge springruiters Hendrik-Jan Schuttert en Sjaak Sleiderink. Maikel van der Vleuten, Diederik van Silfhout en Lotje Schoots zijn ook dit jaar de meest ervaren Rabo Talententeamleden. Samen met Ellen Kloos en Michel Hendrix maakten zij al eerder deel uit van het Rabo Talententeam.
Voor de Talenten betekent opname in het team een erkenning en waardering van hun talent en inzet. De KNHS bondscoaches spreken hiermee een groot vertrouwen uit in hun toekomst en erkennen hen als de grootste talenten van de Nederlandse paardensport.

Alle Rabo Talententeamleden maken kans op de titel Rabo Talent van het jaar 2010. Jij kunt je stem uitbrengen op jouw favoriet! Ga hiervoor naar www.rabosport.nl/talenten