Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 30-03-2010

Politie arresteert automobilist na verlaten plaats ongeval

TILBURG - De politie heeft vanmorgen een 22-jarige Tilburger
aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 06 maart jl. als automobilist betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval op de Correlistraat. Daarbij raakte een 48-jarige Tilburgse vrouw gewond. Na het ongeval verliet de automobilist de plaats van aanrijding.

Op 06 maart jl. rond 16.45 uur stak een 48- jarige Tilburgse vrouw de Correlistraat te voet over. Op dat moment naderde er vanuit de Componistenlaan een personenauto. Volgens omstanders reed deze auto met hoge snelheid door de bocht richting Correlistraat. Daar kon hij de vrouw niet meer ontwijken. Tijdens de aanrijding belandde zij op de motorkap van het voertuig. Na het ongeval reed de auto met hoge snelheid weg richting de Heikantlaan. De politie zette tijdens haar zoektocht het middel sms-Alert in, echter lukte het op dat moment niet de auto te traceren. Het slachtoffer werd met letsel overgebracht naar het Twee stedenziekenhuis.

Dronken automobilist parkeert auto tegen gevel

TILBURG - De politie heeft gisteravond een 41-jarige Tilburger aangehouden voor het rijden onder invloed en verlaten plaats ongeval. Agenten ontvingen rond 20.45 uur de melding van een verkeersongeval op de Korvelseweg. Daar troffen ze een auto tegen een gevel aan. De gevel had ten gevolge van de botsing beperkte schade opgelopen. De
bestuurder was niet meer bij het voertuig aanwezig. Hem, de 41-jarige, troffen ze in een nabij gelegen zaak aan. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Omdat een ademtest op het bureau niet lukte werd van hem bloed afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Veelpleger steelt en verkoopt stroopwafels

TILBURG - De politie heeft gistermiddag rond 16.30 uur op de
Besterdring een 32-jarige Tilburger aangehouden voor winkeldiefstal. De man die bij de politie te boek staat als bekende veelpleger is volgens protocol in verzekering gesteld.

Camerabeelden registreerde gistermiddag dat de 32-jarige man in een supermarkt aan de Besterdring een pak stroopwafels pakte en de winkel verliet, zonder het goed af te rekenen. Buiten, op de Besterdring verkocht hij vervolgens aan de bewoners van een woning het pak. Surveillerende agenten zagen dat en arresteerde de man.

Bosschenaar aangehouden voor openlijke geweldpleging

TILBURG - De politie heeft gisterochtend een 19-jarige inwoner uit Den Bosch aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid aan een openlijke geweldpleging die op 21 maart jl. plaats vond op de
Veldhovenring. De man is in het belang van het onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Op 21 maart jl. in de nachtelijke uren raakten voor een
horecagelegenheid aan de Veldhovenring, twee groepen tijdens een conflict slaags met elkaar. Een 19-jarige Tilburger liep daarbij letsel aan onder andere het gezicht op. Volgens getuigen zou hij mogelijk met een mes gestoken zijn. De man werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Gewaarschuwde agenten stelden ter plaatse en in het ziekenhuis een onderzoek in. Dit onderzoek wees in de richting van de 19-jarige man uit Den Bosch als één van de
betrokkenen. Met toestemming van de officier van justitie is hij buiten heterdaad aangehouden.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 30-03-2010 10:22 | © Regio Midden en West Brabant |