Gemeente Spijkenisse


Succesvolle start verkoop Het Terras aan de Maas Veel bezoekers tonen interesse!

30 maart 2010

De Elementen

Op zaterdag 17 maart 2010 vond de start verkoop plaats voor 60 appartementen op de verdiepingen 5 t/m 24 van het nieuwe complex Het Terras aan de Maas.

Het Terras aan de Maas bestaat uit twee torens van circa 75 en 90 meter. Appartementen in de eerste toren gaan nu in de verkoop. In het complex zitten naast deze koopwoningen, ook huur- en duurdere koopappartementen. De dure koopwoningen bevinden zich in de lagen 25 t/m 28. De verkoop van deze woningen vindt pas later plaats. Ook de huurwoningen komen pas later op de markt.

Vóór de formele openingstijd van 11.00 uur hadden zich al veel belangstellenden verzameld bij het tijdelijk ingerichte verkoopcentrum in De Vier Werelden. In het verkoopcentrum was een van de ruime balkons op ware grootte te zien. Verkopend makelaar Atta kon ruim 140 aanmeldingen registreren. Naast de informatie over de verschillende type appartementen waren ook medewerkers van een onafhankelijk adviesbureau aanwezig om potentiële kopers te vertellen over de koopsubsidie.

Bezoekers toonden zich vooral gecharmeerd van de uitstraling en architectuur, de grote balkons en de gunstige prijs/ kwaliteitverhouding van Het Terras aan de Maas.

Wethouder 't Hart zegt aangenaam verrast te zijn door de grote belangstelling:
`We hebben met deze koopappartementen een betaalbare woning in de markt gezet, die de mensen aanspreekt. Het is een goed gevoel te constateren dat we met de realisatie van De Elementen een prachtige plek in Spijkenisse hebben gecreëerd om te wonen. Of het nu laagbouw is of hoog wonen aan de Oude Maas. Er is voor elk wat wils en ook nog in alle prijsklassen.'