Gemeente Deventer

week 13 - 29 maart tot en met 2 april 2010

Gepubliceerd: 30 maart 2010 12:09

Laatst gewijzigd: 30 maart 2010 14:18

Ontwerpbestemmingsplan Spoorstraat 4 Deventer.

Ontwerpbestemmingsplan Spoorstraat 4 te Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 1 april tot en met 12 mei 2010 voor een ieder ter inzage ligt:
* het ontwerpbestemmingsplan `Spoorstraat 4';

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk de opslagruimte van de bakkerij op het perceel Spoorstraat 4 te Deventer uit te breiden.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer o.v.v. "zienswijze ontwerpbestemmingsplan Spoorstraat 4". Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij Mw. De Boer van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 - 0570.