Timesoft opent haar deuren in USA

30/03/2010 14:51

Timesoft

Accola.com per 1 april in Atlanta

Baarn, 30 maart 2010- Op 1 april opent Timesoft haar deuren in Atlanta Ga. onder de naam Accola.com. De nieuwe vestiging gaat zich richten op kleine en middelgrote advocaten kantoren voor de implementatie van het praktijk management systeem van ADERANT: ADERANT Expert. Ook zal het bedrijf de implementatietrajecten van ADERANT in Amerika uitvoeren van PracticeManager de nieuwe op ADERANT Expert gebaseerde SaaS oplossing van ADERANT.

Accola.com zal onder leiding van Eric-Jan van Alten opereren, op dit moment is Van Alten nog werkzaam als directeur van Timesoft in Baarn, per 1 april zal hij zich vestigen in Atlanta. Mededirecteur Ernst Osnabrugge blijft verantwoordelijk voor het bedrijf in Baarn.

Van Alten: 'Het is een geweldige kans. We hebben de afgelopen jaren laten zien dat ADERANT Expert juist een goed systeem is voor kleinere en middelgrote kantoren. Deze ervaring kunnen we nu in een enorme markt inzetten met de klanten van ADERANT. Ik heb er echt zin in.'

Deze nieuwe activiteit sluit aan bij de strategie van Timesoft. Timesoft is gefocust op Time & Billing, met name in de advocatuur en is specialist in implementaties van ADERANT Expert, een toonaangevend Praktijk- en Financieel management systeem voor de juridische markt.





http://www.timesoft.nl


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,