FloraHolland


Rabobank Noord Drenthe en FloraHolland sponsoren 10 van Tynaarlo

Eelde, 30 maart 2010 (persbericht) - Rabobank Noord Drenthe en FloraHolland hebben vanmorgen een driejarige sponsorovereenkomst afgesloten voor de FloraHolland 10 van Tynaarlo. Voor de edities van dit hardloopevenement van zowel dit jaar als de volgende twee jaren, gaat Rabobank de exclusieve startnummers leveren.

De FloraHolland 10 van Tynaarlo is een hardloopevenement over 10 kilometer door de mooie `kop van Drenthe'. Elk jaar krijgen de lopers een ander parcours aangeboden met een startlocatie ergens in de gemeente Tynaarlo. Een veelal bosrijke en landelijke route voert de deelnemers naar het terrein van FloraHolland, waar de finish is.

Het hardloopevenement, in 2008 in het kader van '10 jaar Tynaarlo' bedacht door vestigingsmanager Cees Hoekstra van FloraHolland, trok vorig jaar ruim 400 deelnemers. Dit jaar is de FloraHolland 10 van Tynaarlo opgenomen in het bekende Stad & Ommeland-loopcircuit, met dertien loopevenementen gedurende het hele jaar. Naar verwachting leidt dat tot meer deelnemers.

Naam op startnummers
De FloraHolland 10 van Tynaarlo biedt deelnemers de mogelijkheid om hun naam of een andere (ludieke) tekst op het startnummer vermeld te krijgen. Rabobank Noord Drenthe is voor de komende drie edities de exclusieve sponsor van deze gepersonifieerde startnummers. De andere hoofdsponsor is De Friesland Zorgverzekeraar. Runnersworld verzorgt vanuit haar winkel in Groningen tijdens de komende editie het verzorgingspunt halverwege de route, evenals het herinneringsitem na afloop.

Inschrijving gestart
Vandaag is tevens de inschrijving gestart op
www.de10vantynaarlo.nl voor de FloraHolland 10 van Tynaarlo die op zondag 30 mei om 13.00 uur start in de buurt van Donderen. Tot ongeveer twee weken voor de start is het mogelijk een persoonlijke tekst op te geven voor het startnummer. Op de website is meer informatie te vinden.

Fotobijschrift: Directeur Rabobank Noord Drenthe Karel van Vugt (rechts op de foto) en vestigingsmanager FloraHolland Eelde Cees Hoekstra ondertekenen de overeenkomst.