Harry de Wit directeur Lokaal Regionaal Telegraaf Media Nederland

30/03/2010 16:19

Telegraaf Media Nederland

Op 1 juni a.s. zal Harry de Wit toetreden tot de directie van Telegraaf Media Nederland in de functie van Directeur Lokaal Regionaal. Harry zal primair verantwoordelijk zijn voor HDC Media, Holland Combinatie en Webregio.

In samenwerking met de directieteams van deze werkmaatschappijen binnen Telegraaf Media Nederland, zal hij verder bouwen aan een nieuwe organisatie die efficiënter en effectiever de lokale en regionale markt kan bewerken.

Daarbij zal de focus liggen op het combineren van sterk renderende regionale titels met lokale - en soms ook nationale - titels tot winstgevendere formules, het realiseren van lokaal marktleiderschap en het versterken van dat marktleiderschap door een gezamenlijk lokaal en regionaal internetplatform.

"Met de komst van Harry en zijn focus op lokaal regionaal zijn we in staat om een versnelling aan te brengen in de door ons de ingeslagen weg naar eenwording, zónder de onderlinge belangen van de verschillende producten uit het oog te verliezen", aldus Rob Eijkelenkamp, Algemeen Directeur van Telegraaf Media Nederland.

Bovenstaande betreft een voorgenomen besluit en is derhalve onder voorbehoud van goedkeuring van de onderdeelcommissie OR van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en heeft in haar print portfolio o.a. landelijke, regionale en gratis dagbladen, tijdschriften en huis-aan-huisbladen. Online exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd websites, waarvan een belangrijk gedeelte met landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Ook heeft Telegraaf Media Nederland activiteiten op het gebied van (video)productie. Telegraaf Media Nederland is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://www.telegraafmedia.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (