HTM stalt aardgasbussen buiten

30/03/2010 17:15

HTM Personenvervoer NV

HTM heeft per direct alle aardgasbussen op het buitenterrein van haar garage gestald. Aanleiding hiervoor, zijn de uitslagen van een onderzoek van de gemeente Den Haag en de Brandweer Haaglanden waarin wordt gesteld dat er mogelijk onvoldoende ventilatie is in de garage. Hierdoor kan mogelijk de brandveiligheid in het geding komen. Deze uitslagen - die vorige week bekend werden - zijn voor HTM aanleiding om per direct de aardgasbussen buiten te stallen.

HTM is in het bezit van een gebruiksvergunning, maar nu er sinds het afgelopen jaar aardgasbussen zijn, blijken wijzigingen in deze vergunning noodzakelijk. Daarom is ook het bovengenoemde onderzoek uitgevoerd.

HTM is in nu in overleg met haar opdrachtgever het stadsgewest Haaglanden, de gemeente Den Haag en de Brandweer Haaglanden om zo snel mogelijk tot een definitieve oplossing voor deze problematiek te komen. De buitenstalling brengt extra inzet en logistieke complicaties met zich mee. Vanzelfsprekend doet HTM er alles aan om zich de vastgestelde dienstregeling te houden en onze klanten hiervan geen hinder te laten ondervinden.





http://www.htm.net