Gemeente Hilvarenbeek


Uit de collegebesluitenlijst van 23 maart 2010

Bedrijfscontactfunctionaris
Het college heeft de procesmanager economische zaken, recreatie & toerisme aangewezen als bedrijfscontactfunctionaris. Rol van deze functionaris is dat hij het eerste aanspreekpunt is voor ondernemers. Hij neemt vragen van ondernemers aan, beantwoordt deze of speelt de vragen door naar de juiste afdeling. Het Hilvarenbeek Ondernemers Contact en de Kamer van Koophandel worden geïnformeerd over de start van de bedrijfscontactfunctionaris. De contactgegevens van deze medewerker worden wekelijks vermeld in de gemeenterubriek.

Contracten kermis 2010
Het college sluit met zestien kermisexploitanten een jaarcontract af voor de Hilvarenbeekse kermis in 2010. Met zestien andere exploitanten werd eerder een driejarig contract afgesloten.
Verder is vergunning verleend voor een loterij, voor het afsteken van vuurwerk en voor een artiestenoptreden. Voor reclamedoeleinden wordt ⬠4.200,00 beschikbaar gesteld.
Met het gehandicaptenplatform wordt tijdig contact opgenomen om de toegankelijkheid van het kermisterrein voor gehandicapten te bespreken.
Het parkeerterrein van sportpark âde Roodloopâ wordt aangewezen als parkeerplaats voor woonwagens. Tijdens de kermisdagen worden de doorgaande wegen Paardenstraat/Wouwerstraat en
Paardenstraat/Gelderstraat afgesloten.