Werkbezoek Tweede Kamerlid Anja Timmer in Arnhem

30/03/2010 18:26

OSB

Tweede Kamer-lid PvdA, Anja Timmer, bezocht gisteren het SVS specialistisch opleidingscentrum in Arnhem en een praktijklocatie. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) had haar uitgenodigd om in de praktijk het beroep glazenwasser te ervaren. Het was daadwerkelijk een bezoek op hoogte met fraaie uitzichten over Arnhem.

Anja Timmer heeft veel betekend voor alle onderhoudsbranches die op hoogte werken. In de Tweede Kamer is zij opgekomen voor de veiligheid van onderhoudspersoneel. Doordat bij aanvraag bouwvergunning in de toekomst de voorzieningen voor veilig onderhoud worden beoordeeld, zal het werk van o.a. glazenwassers, gevelreinigers, schilders, dakdekkers, schoorsteenvegers veiliger worden.

Over OSB

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de organisatie van werkgevers in de schoonmaak- en glazenwasserbranche in Nederland. De OSB vertegenwoordigt en behartigt de belangen van 650 aangesloten leden; dienstverleners op het gebied van schoonmaakonderhoud van verschillende soorten objecten, glasbewassing, gevelreiniging, industriële reiniging en calamiteitenschoonmaak. Gezamenlijk realiseren deze bedrijven 80% van de totale omzet in de markt en bieden zij werk aan zo'n 140.000 medewerkers. De functies van OSB omvatten informatievoorziening middels diverse publicaties en ondersteuning van de leden. Daarnaast is OSB namens de aangesloten schoonmaakbedrijven de onderhandelingspartner bij onder andere de totstandkoming van de CAO voor de schoonmaakbranche. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.osb.nl of www.caoschoonmaak2010.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.osb.nl