Gemeente Enkhuizen

Wmo-raad zoekt nieuwe leden!

Hoe ervaren mensen hun woonomgeving en hun wijk. Wat betekent het voor iemand met een beperking om werk te zoeken? Hoe richten we de woonomgeving zo in dat mensen met een rolstoel of scootmobiel goed hun weg kunnen blijven vinden?
De Wmo-raad Enkhuizen denkt mee en adviseert het college van burgemeester en wethouders over de uitvoering van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Het perspectief van burgers en clienten is een belangrijk uitgangspunt als het gaat om het vormgeven en het uitvoeren van het Wmo-beleid.

Wilt u lid worden?
u woont in Enkhuizen
u bent bekend met de Wmo, u hebt het vermogen om op abstract niveau over beleidszaken te denken
u staat met beide benen in de samenleving en heeft een brede belangstelling voor maatschappelijke ontwikkelingen u beschikt over goede communicatieve vaardigheden u vindt het leuk om samen met anderen zaken aan te pakken u hebt voldoende tijd beschikbaar, ongeveer een halve dag per maand Kandidaten mogen niet werkzaam zijn bij de gemeente, geen lid zijn van de gemeenteraad het college en/of raadscommissies.

Wij bieden u
zinvol en interessant vrijwilligerswerk
een onkostenvergoeding

Interesse?
Indien u denkt dat de Wmo-raad Enkhuizen uw inzet goed kan gebruiken, dan kunt u uw brief waarin u dat kenbaar maakt tot uiterlijk 1 mei
a.s. richten aan het college van burgemeester en wethouders en sturen naar het volgende adres: Gemeente Enkhuizen, afdeling Samenleving / Beleid, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Wmo-raad, dhr. C. van Zijverden, tel (0228) 32 00 50 of met mevrouw A.M. Limberger (gemeente Enkhuizen), tel. (0228) 36 01 00. Kijk voor meer informatie op www.enkhuizen.nl.