Ingezonden persbericht

Bellen tegen de laagste tarieven via KPN Netwerk

KRUIDVAT LANCEERT KRUIDVAT MOBIEL: DE GOEDKOOPSTE PREPAID MOBIELE AANBIEDER VAN NEDERLAND

Op dinsdag 30 maart a.s. lanceert drogisterijketen Kruidvat een nieuwe mobiele telefoniedienst onder de naam Kruidvat Mobiel. Mobiele bellers kunnen voortaan met Kruidvat Mobiel prepaid bellen en SMS'en tegen de laagste beschikbare prepraid-tarieven in Nederland. Het Kruidvat Mobiel Startpakket is verkrijgbaar in alle Kruidvat-winkels en geeft klanten toegang tot het Kruidvat Mobiel Netwerk, dat wordt ondersteund door het KPN Netwerk. Met de introductie van de nieuwe dienst is Kruidvat de goedkoopste aanbieder van prepaid mobiel bellen in Nederland.

Met Kruidvat Mobiel bellen klanten tegen de laagst mogelijke tarieven via het netwerk van KPN. Binnen het Kruidvat Mobiel-netwerk zijn de kosten per belminuut en sms slechts ¤ 0,05. Gesprekken en berichten naar andere Nederlandse nummers kosten ¤ 0,14 per minuut en ¤ 0,05 05 per SMS. Volgens Bellen.com - een onafhankelijke website die alle telecomaanbieders in Nederland met elkaar vergelijkt - biedt Kruidvat hiermee het goedkoopste prepaid product in Nederland aan.

Onderling nog goedkoper bellen
'Met de belofte dat wij de goedkoopste van Nederland zijn speelt Kruidvat in op de behoefte van de consument naar mobiele telefonie met de laagste tarieven. Bij Kruidvat kunnen klanten tegen de laagste tarieven bellen en SMS'en zonder vast te zitten aan een contract. Bovendien is Kruidvat Mobiel erg aantrekkelijk voor families en vriendengroepen. Met Kruidvat Mobiel bel je namelijk onderling nog goedkoper binnen het Kruidvat Mobiel Netwerk', aldus Gerard van Breen, algemeen directeur Kruidvat.

Oude nummer eenvoudig meenemen
Het Kruidvat Mobiel Startpakket - inclusief Kruidvat Mobiel SIMkaart, ¤ 13,- beltegoed en nieuw telefoonnummer - is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels voor slechts ¤ 9,99. Klanten kunnen het nieuwe telefoonnummer in het startpakket gebruiken of hun oude nummer eenvoudig meenemen. In Kruidvat-winkels kunnen klanten hun beltegoed opwaarderen met ¤ 8,-, ¤ 12,- of ¤ ¬ 16,-. Door onder de normale opwaardeertarieven van ¤ 10,-, ¤ 20,- of ¤ 40,- te e gaan zitten, is Kruidvat Mobiel voor iedereen toegankelijk. Meer informatie op www.kruidvat.nl/mobiel.

Over Kruidvat
Kruidvat is met 947 winkels en meer dan 12.000 medewerkers marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health- & Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Noot aan de redactie



Ingezonden persbericht