NEN


Informatiedag Speelgelegenheden

woensdag 27 januari 2010, 17:07

30 maart is er een informatiedag over veiligheid van speelgelegenheden. Er zullen 4 thema's aan bod komen.

De visie op spelen is voor iedereen anders. Een kind heeft een andere kijk op een speeltoestel dan een ouder of een beheerder van een speelruimte waar veiligheid voorop staat.

U krijgt antwoord
Wat is veiligheidsmanagement en hoe ga je er mee om? Wat is goed beheer? Hoe implementeer je de normen? Wat kun je met een risicoanalyse? Wat zijn de juridische aspecten? Hoe verhouden de normen zich ten opzichte van de zorgplicht?
Antwoorden op deze vragen worden tijdens de informatiedag gegeven door leden van de normcommissie Speeltoestellen en expert op dit gebied. De dagvoorzitter is dhr. R. Wind van VWA.

De vier thema's:

* Thema A: `Normen voor speeltoestellen' door dhr. J. Ooms en dhr. F. Everaerts van Branchevereniging Spelen.

* Thema B: `Goed beheer van speeltoestellen' door mevr. L. Lammers en dhr. E. van Bloemendaal van Voedsel en Waren Autoriteit.
* Thema C: `Speelnatuur, veiligheid en aansprakelijkheid' door mr. B.M. Visser van mr. B.M. Visser & Partners.
* Thema D: `Risicoanalyse - de normen voorbij' door dhr. J. Bos van Keurmerkinstituut.

Uw bedrijf presenteren
Tijdens de informatiedag wordt ook een informatiemarkt gehouden waar u uw bedrijf kunt presenteren.

Informatiedag speelgelegenheden
Locatie: CineMec in Ede
Tijdstip: 9.30 uur - 16.30 uur (ontvangst vanaf 08.30) Toegangsprijs: EUR 250,- excl. btw. Voor eerste deelnemer, EUR 225,- voor tweede en 200,- voor derde persoon van dezelfde organisatie.

Korting als u zich nu aanmeld!
Meldt u zich voor 14 februari aan? Dan krijgt u 10% korting op de toegangsprijs. Ook ontvangt u korting voor een tweede en derde aanmelding van dezelfde organisatie.

Meer informatie of aanmelden?
Voor ontvangst van de folder over de informatiedag en vragen over deelname aan de informatiedag of aan de informatiemarkt kunt u stellen aan Pauline van Rheeden, telefoon (015) 269 01 47 of per mail evenementen@nen.nl.
Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Merel Ahles, telefoon (015) 269 02 93 of per mail merel.ahles@nen.nl. zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN-EN 71-6:1996 nl (Norm) NEN-EN 71-5:1996 nl (Norm) NEN-EN 71-1:2005+A9:2009 en (Norm) NEN-EN 71-9:2005+A1:2007 en (Norm) NEN Consumentenzakenmail (Publicatie)