Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ministerie van VROM

Netwerkbijeenkomsten voor koplopers MVO

15-02-2010

`Financiering van duurzame innovaties' is de naam van de eerste bijeenkomst die op 30 maart voor koplopers Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gehouden wordt.

U wilt een nieuw product ontwikkelen, maar zoekt nog aanvullende financiering? U hebt een innovatief businessmodel, rendabel en wel, maar de financiële lusten en lasten ervan zijn anders dan iedereen gewend is, en dus zijn alternatieve financieringsconstructies aan de orde?

De behandeling van dit type vragen komt aan de orde tijdens de bijeenkomst `Financiering van duurzame innovaties'. Meer informatie over het programma.

Nieuw

De bijeenkomst is een eerste in de serie van vier. De bijeenkomsten zijn een initiatief van een nieuw kennisnetwerk, het resultaat van de samenwerking tussen het koploperprogramma van MVO Nederland en het Kennisnetwerk Duurzame Productketens van Agentschap NL (voorheen SenterNovem).

Loopt u met uw bedrijf voorop op MVO-gebied en wilt u zich aansluiten bij dit koplopersnetwerk? Neem dan contact op met Karin Jansens van MVO Nederland.

Data

De data van de 3 andere netwerkbijeenkomsten zijn: Dinsdag 1 juni tussen 12.00 en 18.00 uur
Dinsdag 28 september tussen 12.00 en 18.00 uur
Dinsdag 23 november tussen 12.00 en 18.00 uur

Informatie

Voor meer informatie over de bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Karin Jansens van MVO Nederland via e-mail of 030-236 34 74.

Meer informatie over het Kennisnetwerk Duurzame Productketens.

Meer informatie over MVO Nederland