Management Share NV

Persbericht

Management Share in gesprek over reverse takeover

Hoofddorp, 30 maart 2010 - Management Share NV ("Management Share") praat op basis van exclusiviteit over de inbreng van nieuwe activiteiten tegen uitgifte van nieuwe aandelen. Naar aanleiding van deze gesprekken heeft NYSE Euronext Amsterdam Management Share uitstel van verplichte delisting verleend.

Reverse Take Over
Management Share heeft in 2002 haar activiteiten beëindigd. De afgelopen jaren is Management Share op zoek geweest naar mogelijkheden om nieuwe activiteiten in te brengen om zodoende een herstart te kunnen bewerkstelligen. Op dit moment praat Management Share op basis van exclusiviteit over de voorwaarden en condities van een mogelijke inbreng van nieuwe activiteiten. Management Share praat op dit moment met meerdere partijen over de mogelijkheid van een gezamenlijke reverse takeover. Deze partijen zijn allen actief in de ICT-sector.

Nadere mededelingen hieromtrent worden bekendgemaakt op het moment dat in voldoende mate overeenstemming is bereikt. Hieronder vallen ook details over een eventuele Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders ("BAVA") en een prospectus voor een aandelenuitgifte.

Uitstel Delisting
Op grond van mededeling 2009-001 van Euronext Amsterdam van 16 april 2009 ("Aanpassing beleid Euronext Amsterdam inzake noteringsmaatregelen") zou de notering van Management Share op 16 april 2010 worden beëindigd. Op grond van de ingezette herstructurering met als doel de noteringsmaatregel ongedaan te maken heeft Euronext Amsterdam de noteringsmaatregel verlengd tot 16 oktober 2010.




Management Share NV