Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Stilano van Embricqs naar Infotheek als

Sales Manager Zakelijke Markt

Leiden, 30 maart 2010 - Stilano van Embricqs begint per 1 april bij Infotheek ICT Diensten als Sales Manager Zakelijke Markt. Hij wordt met zijn team verantwoordelijk voor het klantsegment van bedrijven tot en met 500 medewerkers.

Stilano is na succesvolle voltooiing van zijn studie Commerciële Economie zijn loopbaan gestart bij MCI/WorldCom. Daar werd hij verantwoordelijk voor de Customer Service. Hij heeft zijn carrière vervolgd bij 06Software (wat later Misco werd) waar hij in zijn laatste rol actief was als Sales Manager. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de groei van Misco in het MKB en onder andere betrokken bij de introductie van de e-commerce site. In zijn laatste functie werkte hij bij Lenovo als Business Partner Manager van o.a. Infotheek. In deze rol heeft hij de Nederlandse reseller-wereld beter leren kennen.

Stilano's ervaring sluit hiermee uitstekend aan bij de strategie van Infotheek gericht op het doorontwikkelen van zijn succesvolle propositie en het uitbouwen van e-commerce faciliteiten gericht op middelgrote bedrijven en organisaties. Stilano is 31 jaar, getrouwd en heeft 2 dochters. Zijn hobby's zijn voetbal en muziek.

Over Infotheek

Infotheek Groep is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in het doorleveren van voorlaatste modellen PC's, notebooks, servers, storage, networking, printing en andere apparatuur van diverse A-merken. Het assortiment sluit naadloos aan op de meest gebruikte IT-apparatuur voor professioneel gebruik. Infotheek stelt bedrijven en instellingen in staat om aanzienlijk te besparen op hun IT-kosten door standaardisatie, levensduurverleningen en asset management. Verder levert Infotheek advies en diensten op het gebied van ICT, zoals installaties, migraties, onderhoud en reparatie, logistieke ondersteuning en systeembeheer. Infotheek is Gold Preferred Partner van Hewlett Packard, Acer Affinity Platinum, Business Partner van IBM en Gold Certified Partner van Microsoft. In 2009 behaalde het bedrijf een omzet van +/- EUR 62,5 miljoen. Infotheek werd in 1991 opgericht in Leiden. Er werken 220 medewerkers. Voor meer informatie zie www.infotheek.nl


---