Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uniserv opnieuw gecertificeerd voor SAP NetWeaver

Consistente integratie en zeer gebruiksvriendelijk

Pforzheim, 30 maart 2010 - Uniserv, gespecialiseerd in oplossingen voor datakwaliteit heeft opnieuw het certificaat 'SAP Certified Integration with SAP NetWeaver' ontvangen. De certificatie geldt voor Uniserv SAP post en Uniserv SAP mail, de nieuwste SAP-versies van de tools voor adresvalidaties en het verwijderen van duplicaten.

Uniserv heeft bewezen consistente integratiemogelijkheden van softwareoplossingen te kunnen bieden. Het is voor de derde achtereenvolgende keer dat zijn oplossingen voor kwaliteitswaarborging en kwaliteitsverbetering voor het beheer van klantgegevens en zakelijke data in SAP-applicaties dit certificaat ontvangen. Bovendien benadrukte SAP, na de technische en functionele voorzieningen op basis van standaardtests te hebben gecertificeerd, dat de twee applicaties 'zeer gebruiksvriendelijk' zijn.

Met meer dan 40 jaar ervaring als specialist op het gebeid van datakwaliteit, vooral in de SAP-omgeving, combineren we de voordelen van een productleverancier met die van een ervaren projectbedrijf en aanbieder van oplossingen. Daardoor kunnen we SAP-gebruikers oplossingen aanbieden die precies zijn afgestemd op hun ERP- of CRM-processen," zegt Georg Seitz, hoofd van het Uniserv SAP DQ Competence Center. "Onderzoek van gerenommeerde analisten laat zien dat datakwaliteit steeds belangrijker wordt in de SAP-wereld. Omdat er vraag naar is bieden we nu uit één bron voor zowel gespecialiseerde gebruikers als eindgebruikers in deze omgeving, overtuigende concepten en transparante maatregelen voor het verbeteren van de datakwaliteit."

Het Uniserv SAP DQ Competence Center stelt speciale, laaggeprijsde en op best practices gebaseerde startpakketten beschikbaar voor SAP-gebruikersgemeenschappen. Elk aanbod omvat een analyse van de databasekwaliteit, inclusief een beschrijving van de gebreken, de ontwikkeling van een strategie om deze gebreken te verhelpen en voortaan te voorkomen. Plus de implementatie van de tools waarmee de datakwaliteit vervolgens gewaarborgd kan worden. De internationaal bruikbare tools zijn beschikbaar als een 'in huis' oplossing, maar ook als Software-as-a-Service (SaaS). Een combinatie van de twee is ook mogelijk.