Ingezonden persbericht

30 maart 2010

Studenten.net en Revu organiseren Studentenhuis van het Jaar verkiezing

Voor de zesde keer organiseert mediabedrijf Studenten.net de Studentenhuis van het Jaar verkiezing, dit jaar in samenwerking met weekblad Revu. Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel 'Studentenhuis van het Jaar'.

Bij de beoordeling wordt niet alleen gekeken naar het aantal online uitgebrachte stemmen, maar ook naar de kook- en schoonmaakkunsten van de studenten - stapels afwas en aangekoekte borden in de keuken en algen in de douche-, het fortuin aan statiegeld en hoe zij hun huisrekening beheren, maar ook in welke mate zij in staat zijn een groot huisfeest te organiseren voor een goed doel. Filmploegen van Studenten.net zullen onaangekondigd bij de huizen binnenvallen voor het vastleggen van het dagelijkse leven in het studentenhuis.

Naast de Studentenhuis van het Jaar verkiezing organiseert Studenten.net dit jaar ook voor de negende keer de Student van het Jaar verkiezing. Beide verkiezingen vallen onder de noemer 'Studentenawards'. De uitreiking zal plaatsvinden op 20 mei in Amsterdam.

Deelnemende huizen
De inschrijvingen zijn gestart. Op www.studentenhuisvanhetjaar.nl staan profielen van alle deelnemende huizen, inclusief hun bewoners, gewoonten, huismaaltijden en meer. Huizen kunnen zich tot 20 april aanmelden.


- einde persbericht -

Over Studenten.net
Studenten.net is sinds 1998 de grootste online community voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 276.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.