Type 2 Solutions lanceert nieuwe label oplossing: O2L WEBservices


Goederen snel en foutloos door de logistieke keten met het GS1-label van O2L WEBservices

RIDDERKERK, 20100330 -- Type 2 Solutions lanceert O2L WEBservices, de nieuwe online service om snel en eenvoudig een GS1-label te creëeren. O2L WEBservices is speciaal ontwikkeld voor fabrikanten, logistieke dienstverleners en retailers die in de eigen organisatie en/of op ketenniveau het GS1-label willen implementeren.

In een seconde uw GS1-label
Met O2L WEBservices creëert u uw eigen GS1-label in een fractie van een seconde. Uw pallet of rolcontainer met producten kunt u direct voorzien van uw GS1-label. Het GS1-label met de unieke GS1-verzendcode (SSCC) zorgt er voor dat uw goederen snel en foutloos wereldwijd geïdentificeerd kunnen worden binnen uw eigen organisatie en door uw afnemers.

Hoe werkt het?
O2L WEBservices werkt via webstandaarden (SOA). Het implementeren van de services gaat hierdoor makkelijk en snel. Toegang tot O2L WEBservices vindt via een abonnementsvorm plaats.

Over Type 2 Solutions (T2S)
T2S is gespecialiseerd in data migratie & integratie, het ontwikkelen van koppelingen en rapportages voor IT-systemen en het ontwikkelen van web-based applicaties. Door systemen te koppelen, bronsystemen te ontsluiten en data te integreren stelt T2S bedrijven in staat snel en efficiënt in te spelen op veranderende marktontwikkelingen, de toenemende wensen en eisen van de klant en processen te optimaliseren. T2S is gevestigd in Ridderkerk en wereldwijd actief bij bedrijven als FMC, Movenience en de Westerscheldetunnel.

www.t2s.nl
Type 2 Solutions' Web-based label oplossingen:
www.gs1-label.nl
www.one2label.nl





Ingezonden persbericht