Samenwerking Family Security Office en NVD Beveiligingen


LELYSTAD, 20100330 -- Het Family Security Office breidt haar dienstverlening verder uit door in samenwerking met NVD Beveiligingen te starten met de Family Security Office Alarmcentrale.

Het Family Security Office adviseert, ondersteunt en begeleidt families met een verhoogd risicoprofiel op het gebied van persoonlijke veiligheid. Daarbij is het doel om de veiligheidszorg geheel uit handen te nemen van de bij het Family Security Office aangesloten families.

Family Security Office Alarmcentrale
Per maart 2010 is het Family Security Office gestart met de Family Security Office Alarmcentrale. Vanuit deze alarmcentrale worden alle alarmmeldingen proactief opgevolgd.

Beveiligingsplan
Uniek en essentieel onderdeel van de dienstverlening van de Family Security Office Alarmcentrale is het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel van elke aangesloten familie. Hiervoor wordt door security professionals van het Family Security Office een quick-scan uitgevoerd waarbij wordt gekeken naar de woonsituatie en het risicoprofiel van de familie. Vanuit deze scan stelt het Family Security Office een beveiligingsplan op voor de familie.

Klantspecifieke protocollen
Na de quick-scan wordt in nauw overleg met de familie besloten wat er gebeurt voor, tijdens en na een alarmmelding.
Dirk van der Woude, teamleider van Family Security Office: "Met de familie/klant overleggen we hoe een alarmmelding wordt opgevolgd en hoe onnodige alarmen kunnen worden beperkt. Daarom stellen we protocollen op voor alarmopvolging en -afhandeling. Deze protocollen zijn klantspecifiek. Zo weten we precies wat er moet gebeuren bij een overval- of inbraakalarmmelding. Als er ergens een stil alarm is, registreren wij dat onmiddellijk. Deze monitoring is essentieel zodat veiligheidsprocedures proactief worden opgestart en het systeem, indien nodig, wordt bijgesteld. Een ervaren centralist schakelt waar nodig met particuliere beveiligingsorganisaties. Door deze proactieve werkwijze heeft de klant geen enkel omkijken naar de veiligheid van hem en zijn familie."

Synergie van twee deskundige partners
De samenwerking tussen het Family Security Office en NVD Beveiligingen biedt vermogende personen en families, bestuurders van ondernemingen evenals personen die op basis van hun maatschappelijke status een verhoogd risicoprofiel hebben een uniek aanbod van specialistische diensten op het gebied van persoonlijke veiligheidszorg. Het Family Security Office is onderdeel van International Security Partners te Lelystad.

Family Security Office





Ingezonden persbericht