Ingezonden persbericht


Persbericht

ZONE 2010: netwerkbeurs voor kleinschalig ondernemerschap in Twente 30 & 31 maart De Grolsch Veste Enschede

Op 30 en 31 maart 2010 vindt ZONE 2010 plaats, een business to business beurs voor en door zelfstandig ondernemers in Twente. In het decor van De Grolsch Veste zullen kleinschalig ondernemerschap zelfstandig ondernemers, het MKB en landelijke en regionale stakeholders elkaar ontmoeten. Bezoekers en standhouders kunnen deelnemen aan tal van workshops en lezingen.

De organisatie van ZONE 2010 heeft een zeer interessant en aantrekkelijk programma samengesteld voor beide beursdagen. Workshops op basis van ervaringen en informatie over PR, 'social networks' en effectief netwerken komen aan de orde. ROZ geeft een workshop 'APK voor je bedrijf'en ook FNV Zelfstandigen en ZZP Nederland zullen vanuit hun expertise informatie overdragen aan kleinschalige ondernemers. Bezoekers en standhouders kunnen zich inschrijven voor de workshops op www.zone2010.nl Hiervoor geldt: vol=vol.

Standhouders op ZONE 2010 kunnen de ZONE 2010 Award winnen. Deze onderscheiding wordt door een jury uitgereikt aan de ondernemer die voor onderscheidende zichtbaarheid zorgt en unieke verbindingen legt. De opening van de beurs zal gedaan worden door Medy van der Laan, algemeen directeur Kamer van Koophandel Oost Nederland. Ook de ZONE 2010 Award zal worden uitgereikt door een prominente zakenvrouw uit Oost Nederland.

Bezoekers kunnen zich nu al aanmelden om aanwezig te zijn op ZONE 2010: door zich online te registeren betalen ze geen E10,-, maar is de toegang gratis. Op www.zone2010.nl is meer informatie over ZONE2010, de inschrijving en het programma te vinden.


---