Gemeente Ermelo


Informatieavond omwonenden bouwplan De Verbinding

Hierbij nodigen wij u uit voor een informatieavond op dinsdagavond 30 maart over de nieuwe bouwplannen De Verbinding.

Ontwikkelaar MVAP CV gaat woningbouw realiseren op het voormalige Connexxionterrein en omgeving. Door economische en markttechnische complicaties zijn de eerdere plannen niet uitvoerbaar. Daarom zijn de plannen iets aangepast en wijken zij op enkele punten af van het geldende bestemmingsplan. Het gaat hierbij met name om de goot- en nokhoogte van de gebouwen. Daarnaast worden er meer woningen gebouwd dan in het oude plan. Ook is de ingang voor het laden en lossen bij Albert Heijn gewijzigd.

Informatieavond
Alle direct aanwonenden en belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd voor de informatieavond. Deze informatieavond heeft als doel u duidelijkheid te geven over de aangepaste bouwplannen en de procedure zodat u zich een oordeel kunt vormen op basis van de juiste feiten. De bijeenkomst is dinsdagavond 30 maart in de raadzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 2 te Ermelo en begint om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur bent u welkom voor en kopje koffie of thee.

Procedure
Vanwege de wijzigingen kan de bouwvergunning voor de aangepaste plannen alleen worden afgegeven nadat deze 6 weken ter visie zijn gelegd en belanghebbenden in de gelegenheid zijn gesteld hun zienswijze over het plan kenbaar te maken. Deze procedure start deze week door publicatie op de gemeentepagina. Vanaf vrijdag 26 maart liggen de aangepaste plannen zes weken ter inzage in het gemeentehuis. U kunt in deze periode uw zienswijze schriftelijk kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Ermelo.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de heer G.B. van der Leest, 0341-56 73 76.