Ingezonden persbericht


30 maart 2010

Vanavond 21:50 uur


* Dongen: Verdwenen kind

* Rotterdam: Gewapende overvallen

* Rotterdam: Moord Melissa Halstead

* Nationale recherche: John Hilkens

* Rijswijk: Gewelddadige dood

* Bovenregionale recherche: Bankfraudeur

* Velp: Gewelddadige dood

* Veendam: Serie brandstichtingen

Dongen: Verdwenen kind

Maandag 25 januari treft een jonge vrouw in Dongen een kind aan in een reiskoffer die een andere vrouw bij zich draagt. Voordat de jonge vrouw iets kan doen verdwijnen de vrouw en het kind in een auto.

Rotterdam: Gewapende overvallen

In december en januari overvallen meerdere gewapende mannen drie Lidl-supermarkten in Rotterdam. Omdat er een aantal overeenkomsten in de overvallen zitten, vermoedt de politie dat deze door dezelfde groep zijn gepleegd.

Rotterdam: Moord Melissa Halstead

In 1990 wordt in Rotterdam het lichaam van een vrouw gevonden van wie pas in 2008 de identiteit bekend wordt. Waarschijnlijk is ze vermoord door de zelfde persoon die in 2001 in Londen een prostituee vermoordde.

Nationale recherche: John Hilkens

De Nationale Recherche is op zoek naar John Hilkens die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij het smokkelen van een grote partij cocaïne.

Rijswijk: Gewelddadige dood

Donderdag 24 december 2009 wordt in een woning in Rijswijk het stoffelijk overschot aangetroffen van de 54-jarige bewoner. De politie zoekt nog naar een aantal mogelijke getuigen.

Bovenregionale recherche: Bankfraudeur

De politie vermoedt dat er een groep actief is die op professionele wijze geld van bedrijven en personen steelt door frauduleuze overboekingen.

Velp: Gewelddadige dood

Maandag 29 maart vindt een overval plaats op een bejaarde vrouw in haar boerderij aan de Voskeschestraat in Velp. Wanneer haar echtgenoot thuiskomt wordt hij doodgeschoten.

Veendam: Serie brandstichtingen

In de Groningse plaats Veendam worden in maart 2010 meerdere branden gesticht. De politie is hard op zoek naar de brandstichter(s). Voor de Gouden Tip is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.