Ingezonden persbericht


Persbericht: Etos, Gall & Gall en Karwei genomineerd voor de FolderVakprijs 2010 .........................
Ieder jaar, nu voor de vierde maal, wordt de Folder Vakprijs uitgereikt. De gerenommeerde, gewilde vakprijs voor de excellente folder en bijbehorende mediastrategie. De uitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame op 27 mei.

Criteria zijn bijvoorbeeld de mate van innovatie, creativiteit, opvallendheid, regelmaat, merkbouw en onderdeel van de mediamix en natuurlijk de mate waarin een folder oproept tot actie.

De jury bestond dit jaar uit de volgende personen: Diana Janssen van de DDMA, Marianne Pijpers (Albert Heijn), Ron Cijs (Pluspoint), Vincent van den Hurk (Roto Smeets), Rob Beemster (Adformatie Groep), Gerrit Reugebrink (HPC), Cees van Rooy (Costelloo), Herbert Haaij (Customer Media Council) en Charles Borremans (juryvoorzitter, Lowe/Draftfcb).

De jury stelde een zogenoemde longlist op, bestaande uit: TNT Post met Sjopze.nl en Er is Post, KPN met KPN Winkel, Gall & Gall met vernieuwde folder, Gamma met folderversie Zelf Doen, Kruidvat, HEMA, C1000, Aldi, Etos, V&D, IKEA, Karwei, AH Bonus en Intratuin

Daaruit zijn de genomineerden gekozen:
Het zijn Etos, Gall & Gall en Karwei (met o.a. ZieZo Magazine).

Vorig jaar was de winnaar de HEMA. Op 27 mei wordt bekend gemaakt wie de HEMA opvolgt.

Deze prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de Nationale Dag van de Brievenbusreclame. Het thema is: Keuzes maken. Aantal bezoekers 300 - 350. Op 27 mei, in de Philharmonie te Haarlem.
Sprekers zijn daar onder andere Wehkamp, Albert Heijn, Zeeman en Bruna. Meer informatie over het congres: www.brievenbusreclame.nl . Het discussieplatform is: www.brievenbusreclame.com. ........................



Ingezonden persbericht