Published: 17:50 CEST 30-03-2010 /Source: TIE Holding N.V. /AEX: TIE /ISIN: NL0000386985 TIE presenteert onafhankelijke waardepropositie

TIE Holding N.V. ("TIE") maakt bekend dat een uittreksel van de onafhankelijke waardepropositie vervaardigd door Investablish B.V. beschikbaar is in de sectie voor investeerders op de website van de onderneming: www.TIEHolding.com.

De heer Bob Out, CEO van Investablish zegt: "Gedurende de afgelopen jaren heeft TIE het Total Integrated E-commerce concept ontwikkeld bestaande uit Business Integration, Content Syndication en E-commerce voor TIE's (potentiële) klanten. Gelijktijdig overwoog het management van TIE op welke wijze het Total Integrated E-commerce concept aan potentiële investeerders kon worden geïntroduceerd. Daarom heeft TIE Investablish, als corporate advisory boutique, gevraagd een onafhankelijk rapport inzake TIE's waardepropositie te maken. Wij hebben het genoegen die propositie thans te presenteren. Verder zal Investablish TIE ondersteunen bij de positionering van de waardepropositie in de vermogensmarkt."

De heer Jan Sundelin, CEO van TIE zegt: "Wij zijn van mening dat met het rapport van Investablish de zichtbaarheid van en de interesse in het aandeel van TIE zal toenemen. In 2010 zullen wij het Total Integrated E-commerce concept voltooien en onze focus richten op de groei van de verkopen in vooral onze Content Syndication en E-commerce platformen. Het helpt de onderneming om toegang te krijgen tot additionele investeerders om het Total Integrated E-commerce concept verder te ontwikkelen en te vermarkten en de onderneming te laten groeien zowel organisch als door acquisities. Het rapport van Investablish is daarbij een eerste stap in dit proces."

Het rapport is beschikbaar op de website van Investablish B.V.: www.investablish.com.

Profiel TIE

TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) levert software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met TIE Kinetix biedt de onderneming een 'Total Integrated E-commerce' concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e-facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De 'Total Integrated E-commerce' oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain waardoor onze klanten kosten verlagen, en omzet en winst maximaliseren.

TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.