Ingezonden persbericht


Brambles Limited, het moederbedrijf van CHEP, heeft de Nederlander Dolph Westerbos benoemd tot Group President, CHEP Europe, Middle East & Africa (EMEA). Hij treedt medio april in functie en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van Brambles, Tom Gorman.

Dolph Westerbos is afkomstig van Dell, waar hij sinds 2008 Vice President, Solutions & Services voor EMEA was, met verantwoordelijkheid voor services, software en de data centers met een omzet van US$ 2,5 miljard in meer dan 50 landen.

Vóór Westerbos in 2006 bij Dell begon, was hij President EMEA voor ModusLink, een wereldwijde leverancier van supply chain, IT en administratieve diensten aan hoogwaardige technologie bedrijven. Hij werkte 12 jaar bij ModusLink, waar hij verschillende management functies bekleedde in Europa, Azië en de VS. Westerbos heeft een master diploma in management van de Graduate School of Business van Stanford University, Californië.

"Ik ben zeer verheugd om een manager van Dolph's kaliber toe te voegen aan het Brambles Executive Leadership team", zei Tom Gorman. "Hij heeft een sterke operationele achtergrond en zeer veel kennis van logistiek en aanvoerketens. Daarnaast is zijn opvatting over inzet van opkomende technologieën van onschatbare waarde bij het uitbreiden van onze footprint en bij het verder ontwikkelen van onze diensten over de hele wereld."

Over CHEP
CHEP is wereldwijd toonaangevend op het gebied van pallet- en containerpooling. Veel van de grootste bedrijven ter wereld maken gebruik van onze diensten. We hebben ruim 7.500 werknemers in 45 landen en beschikken over een combinatie van hoogwaardige technologie, ruim veertig jaar ervaring én meer dan 300 miljoen pallets. Hiermee biedt CHEP klanten een platform waarmee productschade kan worden verminderd en een milieuvriendelijke logistieke oplossing die bijzondere meerwaarde levert voor onder meer bevoorradingsketens in de volgende branches: consumentengoederen, land- en tuinbouwproducten, vlees, doe-het-zelf producten, dranken en auto's. CHEP werkt wereldwijd samen met partners als Procter & Gamble, SYSCO, Kellogg's, Kraft, Nestlé, Ford en General Motors en is er trots op "'s Werelds belangrijkste producten te vervoeren. Elke dag opnieuw."

Ga voor meer informatie naar: www.chep.com




Ingezonden persbericht